ЛИНИЈЕ 3Б И 6А НЕ САОБРАЋАЈУ 02. И 05. 04.
02.04.2021

Због мини распуста за ученике основних школа, ђачке линије 3Б и 6А не саобраћају 02. и 05. априла.ОД 1. АПРИЛА НОВИ РЕД ВОЖЊЕ
30.03.2021

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга превоза да 1. априла ступа на снагу нова организација превоза. Како би успешно биле задовољене потребе и захтеви корисника услуга превоза у наредном периоду, урађене су временске корекције полазака.ЛИНИЈА 12 – ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ НА ТЕЛЕПУ
08.03.2021

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 9. марта до 9. маја 2021.године одређује се привремена измена трасе аутобуске линије број 12 због радова на изградњи кабловског вода у Улици Фејеш Кларе:
СМЕР Центар-Телеп
Од раскрснице улица Хероја Пинкија и Морнарске аутобуси саобраћају десно у Морнарску улицу, лево у Улицу Ћирила и Методијa до раскрснице са Улицом Фејеш Кларе и даље настављају редовном трасом кретања.
СМЕР Телеп-Центар
Од раскрснице улица Ћирила и Методија и Фејеш Кларе аутобуси саобраћају право Улицом Ћирила и Методија, даље десно у Морнарску улицу, лево у Улицу Хероја Пинкија и даље настављају редовном трасом кретања.
АУТОБУСИ НА ЛИНИЈИ БРОЈ 12 НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ ТРИ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА:
МОРНАРСКА УЛИЦА ПРЕКО ПУТА КБР. 24
ЋИРИЛА И МЕТОДИЈА ИСПРЕД КБР. 74
ЋИРИЛА И МЕТОДИЈА ИСПРЕД КБР. 29ПРИВРЕМЕНО УКИДАЊЕ СТАЈАЛИШТА ИСПРЕД СНП И „БАЗАРА“
26.02.2021

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, због извођења радова на изградњи-уређењу дела градског језгра, привремено се укидају аутобуска стајалишта у Успенској улици (испред Српског народног позоришта) и на Булевару Михајла Пупина (испред ТЦ „Базар“).
Аутобуси на линијама број 1, 2, 3, 5, 5Н, 8, 10, 12, 14, 15, 18А и 18Б неће се заустављати на стајалишту испред СНП-а од 01. 03. 2021. године до успостављања услова за поновно коришћење стајалишта.
Аутобуси на линијама 1, 3, 3А, 4, 6, 8, 12 и 18Б користиће привремено аутобуско стајалиште на Булевару Михајла Пупина 3 од 01. 03. 2021. године до успостављања услова за поновно коришћење стајалишта испред ТЦ „Базар“.ОД 01. СЕПТЕМБРА 2020. ГОДИНЕ ЈЕСЕЊИ РЕД ВОЖЊЕ И НОВА ГРАДСКА АУТОБУСКА ЛИНИЈА 3Б
31.08.2020

Од 1. септембра 2020. године, аутобуси ЈГСП "Нови Сад" саобраћаће по „Јесењем“ реду вожње. Нови ред вожње подразумева временске корекције аутобуских полазака, усклађене са потребама корисника услуга превоза у наредним месецима. Сваке године по завршетку лета потребе за јавним превозом се повећавају, због повратка са годишњих одмора, почетка школске године и сл., па у складу са тим прилагођава се и ред вожње. То значи да ће на улицама града и приградских насеља бити више аутобуса у односу на летњи ред вожње.


Новина у односу на претходни ред вожње јесте увођење нове градске линије број 3Б (ПЕТРОВАРАДИН (О.Ш. „Јован Дучић“) - ПУЦКАРОШ).


Сматрамо да ће предложени ред вожње, уз планиране капацитете задовољити превозне захтеве наших корисника.


НОВА ГРАДСКА АУТОБУСКА ЛИНИЈА БРОЈ 3Б (ПЕТРОВАРАДИН О.Ш. „Ј. ДУЧИЋ“ – ПУЦКАРОШ)


Обавештавамо вас да од 01.09.2020. год. у систему јавног превоза путника ЈГСП „Нови Сад“ почиње да саобраћа нова градска аутобуска линија број 3Б Петроварадин О.Ш. „ЈОВАН ДУЧИЋ“ - Пуцкарош. СМЕР А (Петроварадин О.Ш. „Ј. Дучић“ – Пуцкарош): Паркинг ресторана „Траг“(окретница) – Прерадовићева – Карловачки друм – Занош – Томе Маретића – Бреза - Павла Ристића.


Аутобуска стајалишта у СМЕРУ А:
ПРЕРАДОВИЋЕВА (О.Ш. „ЈОВАН ДУЧИЋ“),
ПРЕРАДОВИЋЕВА (РАЧКОГ),
ПЕТРОВАРАДИН (ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА),
ТЕКИЈЕ (БЕНЗИНСКА ПУМПА),
БРЕЗА (ТОМЕ МАРЕТИЋА). СМЕР Б (Пуцкарош - Петроварадин О.Ш. „Ј. Дучић“): Павла Ристића - Карловачки друм - Прерадовићева - Паркинг ресторана „Траг“(окретница). 


Аутобуска стајалишта у СМЕРУ Б:
БРЕЗА (ТОМЕ МАРЕТИЋА),
БРЕЗА (ПАВЛА РИСТИЋА),
ТЕКИЈЕ (НАВИП),
ПЕТРОВАРАДИН (ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА),
ПРЕРАДОВИЋЕВА (ШЕНОИНА).ЛИНИЈА 6А – ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ОД 28.01.
24.01.2020

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве Града Новог Сада, од 28. јануара 2020.године поново се пушта у саобраћај линија број 6А (Адице-ОШ “Марија Трандафил“ Ветерник), али на привремено измењеној траси због радова на изградњи доводника воде за Бегеч, које изводи ЈКП „Водовод и канализација“ у Ветерничкој улици у Адицама и Дунавској улици у насељу Фештер. До успостављања услова за кретање возила јавног превоза путника редовном трасом аутобуски саобраћај ће се одвијати на следећи начин:
СМЕР АДИЦЕ - ОШ“МАРИЈА ТРАНДАФИЛ“
Од раскрснице улица Ветерничке и Бранка Ћопића аутобуси саобраћају право Улицом Бранка Ћопића, скрећу лево у Бањалучку улицу, десно у Смедеревску улицу, десно у Улицу Симе Шолаје, лево у Улицу Бранка Ћопића, затим десно у Улицу Ћирила и Методија, лево у Улицу Фејеш Кларе, лево на Булевар Патријарха Павла, лево на Футошки пут, настављају Новосадским путем одакле скрећу лево у Дунавску улицу, десно у Паунову улицу до ОШ „Марија Трандафил“.
Аутобуска стајалишта на којима се зауставља аутобус:
- Привремено стајалиште у зони раскрснице улица Ветерничка и Бранка Ћопића
- Бањалучка-Бранка Ћопића
- Смедеревска-Бањалучка
- Симе Шолаје-Жикице Јовановића
- Ветерничка-Фештер ОШ „Марија Трандафил“.
СМЕР ОШ“МАРИЈА ТРАНДАФИЛ“ - АДИЦЕ
Од ОШ „Марија Трандафил“ аутобуси скрећу лево у Паунову улицу, затим лево у Дунавску улицу, десно на Новосадски пут, настављају Футошким путем, скрећу десно на Булевар патријарха Павла, десно у Улицу Горана Ковачића, затим Улицом Бранка Ћопића до Ветерничке улице.
Аутобуска стајалишта на којима се зауставља аутобус:
- Ветерничка- Фештер ОШ „Марија Трандафил“
- Бранка Ћопића-Симе Шолаје
- Привремено стајалиште у зони раскрснице улица Ветерничка и Бранка Ћопића.