ЛИНИЈА 13 - ПОВРАТАК НА РЕДОВНУ ТРАСУ КОД УНИВЕРЗИТЕТА
25.09.2017

Радови у Улици др Симе Милошевића су завршени пре предвиђеног рока, тако да су се стекли услови за редовно саобраћање аутобуса на линији број 13 дуж целе трасе.ЛИНИЈЕ 6, 11А, 11Б - ПРОДУЖЕТАК ИЗМЕНЕ ДО 10. ОКТОБРА
22.09.2017

До 10. октобра продужена је привремена измена трасе аутобуских линија 6, 11А и 11Б због радова на реконструкцији вреловодне мреже у Косовској улици.
Аутобуси на линији 6 у оба смера саобраћаће Улицом Филипа Вишњића до окретнице на Тргу Саве Вукосављева, а на линијама 11А и 11Б Улицом Филипа Вишњића и Тргом Саве Вукосављева, одакле ће настављати редовном трасом.
За време измене користиће се привремена стајалишта у Улици Филипа Вишњића испред броја 11 и преко пута „TEXNIКСА“, док ће се стајалиште на окретници на Тргу Саве Вукосављева користити као редовно стајалиште за линију 11а.ЛИНИЈА 14 – ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА У ГОРЊЕМ САЈЛОВУ
22.09.2017

Од 25. септембра до 9. октобра 2017. године мења се смер кретања линије број 14 у оба смера. Због радова на санацији коловоза у Улици Горње Сајлово, аутобуси од Руменачком пута саобраћају Улицом Доње Сајлово до раскрснице са Улицом Јове Вучуревића.


На измењеном делу трасе у смеру ка центру користиће се три привремена стајалишта у Улици Доње Сајлово (наспрам редовних стајалишта за смер ка Сајлову).ЛИНИЈА 6 – СКРАЋЕНА ТРАСА НА АДИЦАМА 25. СЕПТЕМБРА
22.09.2017

Због радова на изградњи канализационог прикључка у Улици Бранка Ћопића, 25. септембра скраћује се траса линије број 6 до раскрснице улица Бранка Ћопића и Десанке Максимовић.


Полазно стајалиште за смер према Подбари биће редовно стајалиште у Улици Бранка Ћопића (испред кућног броја 43).


 ЛИНИЈЕ 1, 4, 8, 9, 9А, 11B И 18А - ИЗМЕНА ТРАСЕ ДО 6. ОКТОБРА
12.09.2017

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава путнике да се у складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве привремено мењају трасе аутобуских линија број 1, 4, 8, 9, 9а,11б и 18а. Због радова на изградњи вреловодног прикључка у Стражиловској улици, од 13. септембра до 6. октобра 2017. године аутобуски саобраћај на поменутим линијама одвијаће се на следећи начин:


ЛИНИЈЕ БРОЈ 1, 4, 8 и 18а
Смер према Лиману: Редовна траса - раскрсница Булевара Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина - Булевар Михајла Пупина - Трг незнаног јунака - Кеј жртава рације - Булевар цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом - редовна траса.
Смер према центру: Редовна траса
ЛИНИЈЕ БРОЈ 9 и 9а
Смер према Новом насељу: Редовна траса - Варадински мост – (десно) Трг незнаног јунака - Кеј жртава рације - Булевар цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом - редовна траса.
Смер према Петроварадину: Редовна траса
ЛИНИЈА БРОЈ 11б
Смер према Новом насељу: Редовна траса - раскрсница Кеј жртава рације и Улице Максима Горког - Кеј жртава рације - Булевар цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом - редовна траса.


НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА БУЛЕВАРУ ЦАРА ЛАЗАРА (ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА).ЛИНИЈА 24 - ТРАЈНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
30.08.2017

Решењем градске Управе за саобраћај и путеве, а након завршетка реконструкције саобраћајне конструкције у Улици Стевана Пешића у Ковиљу, од 1. септембра измешта се траса линије број 24 Нови Сад-Ковиљ. Кроз Ковиљ аутобуси ће саобраћати улицама Лазе Костића, Стевана Пешића и Јована Павлице, те редовном трасом до окретнице (оба смера).
Стајалишта се отварају после раскрснице улица Стевана Пешића – Лале Новосела (пар), затим код раскрснице Стевана Пешића - Лазе Костића и Јовице Павлице-Стевана Пешића (смер из Ковиља).УКИДА СЕ ЛИНИЈА 19
30.08.2017

Од 1. септембра укида се ноћна линија број 19 која је саобраћала на релацији Клиса-Центар-Петроварадин. Предузеће је било присиљено на ову меру због недовољне искориштености капацитета, с обзиром на изузетно мало интересовање корисника услуга за поласке на линији 19. ОД 1. СЕПТЕМБРА ИЗМЕНЕ У РЕДУ ВОЖЊЕ
30.08.2017

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга превоза да 1. септембра ступа на снагу јесења организација превоза. Како би успешно биле задовољене појачане потребе за превозом у наредном периоду, организован је већи број полазака и урађене су временске корекције полазака у односу на претходне месеце. 
Од 1. септембра на снази су и поласци који су у реду вожње обележени као „ђачки“. Ови поласци привремено су били укинути због ђачког распуста.ЛИНИЈЕ 16, 31, 32 И 33 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
15.08.2017

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве одређена је привремена измена трасе аутобуских линија број 16, 31, 32 и 33. Због радова на појачаном одржавању коловоза у Партизанској улици од 16. августа до 31. децембра 2017. године аутобуси поменутим линијама мењају трасу кретања на следећи начин:
ЛИНИЈА БРОЈ 16
- Смер са Ж.станице: Редовна траса кретања.
- Смер из Пристанишне зоне: Пут шајкашког одреда – (лево) Темеринска улица – (десно) Кисачка улица – (лево) Булевар Јаше Томића до Железничке станице.


ЛИНИЈЕ БРОЈ 31, 32 и 33 (оба смера)
- Булевар Јаше Томића – (десно) Кисачка улица – (лево) Темеринска улица до раскрснице са Партизанском улицом - редовна траса кретања.


НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА КОРИСТЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА: КИСАЧКА-БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА, ТЕМЕРИНСКА-ПАРТИЗАНСКА.ЛИНИЈА 35 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
14.08.2017

Због радова на реконструкцији каналског пропуста у ченејској Улици Вука Караџића, од 14. августа до 15. септембра 2017. године аутобуси на линији 35 Нови Сад-Ченеј саобраћаће на следећи начин:
Улица Вука Караџића – (лево) Улица Реље Савића – (десно) Партизанском до центра места –(лево) Улица Вука Караџића - редовна траса до окретнице.
У повратку са Ченеја користи се иста, измењена трасом.
Измешта се аутобуско стајалиште у Улици Вука Караџића испред кућног броја 211 и поставља се привремено стајалиште испред броја 203.