ЛИНИЈА 56 – ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА У БЕГЕЧУ ОД 28. ДО 30. 05.
25.05.2018

Због извођења радова на санацији коловоза у бегечким улицама Краља Петра I и Лазе Костића, од 28. до 30. маја 2018. године привремено ће бити измењена траса кретања линије 56. Измена трасе обавиће се фазно, у складу са радовима на коловозу:
ПРВА ФАЗА (ОБА СМЕРА)
АУТОБУСИ ЋЕ ИЗ ПАРТИЗАНСКЕ УЛИЦЕ СКРЕТАТИ ЛЕВО У УЛИЦУ ЂУРЕ ЈАКШИЋА, ЗАТИМ ДЕСНО У ЗМАЈ ЈОВИНУ УЛИЦУ, НАСТАВЉАЋЕ ИВАЊДАНСКОМ УЛИЦОМ ДО УЛИЦЕ ЛАЗЕ КОСТИЋА ОДАКЛЕ ЋЕ СЕ УКЉУЧИВАТИ НА РЕДОВНУ ТРАСУ ДО ОКРЕТНИЦЕ. У СУПРОТНОМ СМЕРУ АУТОУБСИ ЋЕ САОБРАЋАТИ ИСТОМ ТРАСОМ.
На измењеном делу трасе koристиће се привремено отворена аутобуска стајалишта: пар стајалишта у зони раскрснице улица Ивањданска/Змај Јовина, пар стајалишта у зони раскрснице Ивањданска/Бранка Радичевића и пар стајалишта у зони раскрснице Ивањданска/Доситеја Обрадовића.


ДРУГА ФАЗА (СМЕР НОВИ САД-БЕГЕЧ) наступа након затварања приступа постојећој окретници линије 56
АУТОБУСИ ЋЕ САОБРАЋАТИ РЕДОВНОМ ТРАСОМ ДО УЛАСКА У УЛИЦУ КРАЉА ПЕТРА I, ЗАТИМ ЛЕВО У УЛИЦУ ЗМАЈ ЈОВИНА ГДЕ ЋЕ ИЗДРЖАВАТИ ВРЕМЕ ДО ПОВРАТКА КАДА ЋЕ СЕ УЛИЦОМ ЂУРЕ ЈАКШИЋА ВРАЧАТИ НА РЕДОВНУ ТРАСУ.
На измењеном делу трасе koристиће се привремено отворено аутобуско стајалиште у близини раскрснице Ивањданска/Змај Јовина, смер ка Новом Саду.


 ПОЈАЧАНИ ПОЛАСЦИ ЗБОГ ЗАДУШНИЦА
24.05.2018

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга да ће у суботу, 26. маја 2018. године, због верског празника Задушнице на линији број 14 бити ангажовани зглобни аутобуси, а по потреби биће уведени и додатни поласци. Уместо соло возила, зглобни аутобуси саобраћаће и на поласцима за Ченеј у 10:30 и 11:45 часова.
Аутобуси на линији број 53 на поласцима у 8.40 и 9.50 часова саобраћаће до футошког гробља (повратак је у 9.30, односно у 10.40 часова).ЛИНИЈЕ 41, 42 И 43 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ОД 28.03.
26.03.2018

 


Због изградње канализационе мреже у РУМЕНЦИ (Улица Данила Киша), од 28.03.2018. до завршетка радова мења се траса линије број 41, као и траса линија 42 и 43 на поласцима који саобраћају кроз Руменку.
Уместо улица Војвођанска, Николе Тесле, Војводе Путника, Данила Киша и Партизанске, аутобуси ће у поменутом периоду у оба смера саобраћати Улицом ослобођења и Партизанском према окретници.
На измењеном делу трасе користиће се постојећа аутобуска стајалишта.ЛИНИЈА 24 - ТРАЈНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
30.08.2017

Решењем градске Управе за саобраћај и путеве, а након завршетка реконструкције саобраћајне конструкције у Улици Стевана Пешића у Ковиљу, од 1. септембра измешта се траса линије број 24 Нови Сад-Ковиљ. Кроз Ковиљ аутобуси ће саобраћати улицама Лазе Костића, Стевана Пешића и Јована Павлице, те редовном трасом до окретнице (оба смера).
Стајалишта се отварају после раскрснице улица Стевана Пешића – Лале Новосела (пар), затим код раскрснице Стевана Пешића - Лазе Костића и Јовице Павлице-Стевана Пешића (смер из Ковиља).