Линије 2, 9, 9А – Привремена измена трасе
07.12.2022

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 08.12. до 23.12. привремено ће бити измењене трасе кретања аутобуских линија број 2, 9 и 9А. Због радова на реконструкцији коловоза на Булевару Слободана Јовановића, од Футошког пута до Булевара Јована Дучића, аутобуски саобраћај на наведеним линијама одвијаће се на следећи начин:
Смер ка Новом насељу
Од раскрснице Футошке улице и Булевара Европе аутобуси ће скретати десно на Булевар Европе, лево у Улицу Радомира Раше Радујкова до раскрснице са Булеваром Јована Дучића и даље настављати редовном трасом кретања.
Смер са Новог насеља
Од раскрснице Булевара Јована Дучића, Булевара Слободана Јовановића и Улице Радомира Раше Радујкова аутобуси ће саобраћати право Улицом Радомира Раше Радујкова, скретати десно на Булевар Европе, лево у Футошку улицу и даље настављати редовном трасом кретања.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ НАВЕДЕНИХ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.Линија 12 – Трајна измена дела трасе на Телепу
23.11.2022

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 24. 11. 2022. године трајно ће бити измењена траса аутобуске линије број 12 у смеру Центар-Телеп:
Аутобуси ће на раскрсници улица Фејеш Кларе/Станоја Главаша скретати лево у Улицу Станоја Главаша, десно у Улицу Сентелеки Корнела до аутобуског стајалишта, где ће издржавати време до наредног поласка.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ НОВО АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ У УЛИЦИ СТАНОЈА ГЛАВАША.
У смеру Телеп-Центар аутобуси ће саобраћати редовном (садашњом) трасом.Линија 21 – Привремена измена трасе у Шангају
30.09.2022

Због радова на канализационој мрежи, линија број 21 Нови Сад-Шангај привремено мења трасу кретања од 17. октобра 2022.године:
Нови Сад - Шангај
Аутобуси ће саобраћати редовном трасом до кружне раскрснице на Каћком путу, одакле ће продужавати право, скретати десно режијском траком за Београд, где ће се искључивати на стари Каћки пут (пре наплатне рампе) и настављати Каћким путем поред „Пут инвеста“ и даље редовном трасом до окретнице.
Шангај – Нови Сад
Аутобуси ће редовном трасом саобраћати до раскрснице за Каћки пут, настављати Каћким путем, затим поред „Пут инвеста“ (стари пут за Каћ) и преко натпутњака, где ће скретати лево на аутопут (за возила-наплатне рампе) и режијском саобраћајницом продужавати за Нови Сад.


НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПАР ПРИВРЕМЕНИХ СТАЈАЛИШТА (ПУТ ШАЈКАШКОГ ОДРЕДА-КАЋКИ ПУТ), КАО И ПОСТОЈЕЋЕ СТАЈАЛИШТЕ ПОСЛЕ КРУЖНОГ ТОКА (ИЗ НОВОГ САДА).


Очекивано време завршетка радова је 1. април 2023. године.Линије 10, 42 НК и 55 НК – Привремена измена трасе од 11.05.
10.05.2022

Решењем Градске управе за саобраћај и путеве, због радова се одређује забрана одвијања саобраћаја у делу Партизанске улице (у зони подвожњака, Тржни центар ''Меркур''), односно од раскрснице улица Партизанска/Руменачка/Корнелија Станковића. Од 11. 05. саобраћај се преусмерава преко Руменачке улице, Булевара Јаше Томића и Кисачке улице, тако да ће аутобуси на линијама број 10, 42 НК (до „Неопланте" и "Котекспродукта“) и 55 НК (до „Неопланте и Котекспродукта“) на измењеном делу трасе саобраћати на следећи начин:
ЛИНИЈА БРОЈ 10
Смер А (из центра)
Измењени део трасе од Булевара ослобођења - десно Булевар Јаше Томића - лево Кисачка улица - лево Партизанска улица - десно Индустријска улица - редовна траса
Смер Б (из ЗОНЕ)
Индустријска улица - лево Партизанска улица - десно Кисачка улица - десно Булевар Јаше Томића - лево Булевар ослобођења - редовна траса
ЛИНИЈЕ БРОЈ 42 НК, 55 НК
Смер А (из ЗОНЕ)
Индустријска улица - лево Партизанска улица - десно Кисачка улица - десно Булевар Јаше Томића (поред Аутобуске станице) - десно Руменачка улица - редовна траса од раскрснице улица Руменачка/Корнелија Станковића
Смер Б (из места)
Раскрсница улица Корнелија Станковића/Руменaчка - Руменачка улица - лево Булевар Јаше Томића - лево Кисачка улица - лево Партизанска улица - десно Индустријска улица - редовна траса
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА ПОСТОЈЕЋИХ ЛИНИЈА.Линија 72 – Привремено скраћење трасе од 11.04.
11.04.2022

Од 11. 04. 2022. године до даљег на линији 72 Нови Сад-Парагово скраћује се траса на поласцима који саобраћају до раскрснице Венац. Аутобуси ће од наведеног датума саобраћати до и од окретнице Парагово.