Наручивање претплата за ваше запослене


Обавештавамо Вас да приликом поручивања права на вожњу за ваше запослене од новембра 2021. године уплате обављате искључиво преко банке Поштанска штедионица на рачун:
200-325513010100114

Правна лица месечне претплате за запослене наручују искључиво преко НСМАРТ онлине портала

КОМПЛЕТНО
УПУТСТВО
  

РЕГИСТРАЦИЈА

Да би могли да наручујете претплате за своје запослене неопходно је да се прво региструјете, односно отворите свој кориснички налог. Ово је потребно урадити само једном и затим приликом сваког наручивања користите исти кориснички налог.

Приликом процеса регистрације потребно је унети основне подаке о предузећу и емаил адресу. Након што на вашу емаил адресу добијете корисничко име и лозинку можете се улоговати на портал. Лозинка је генерисана од стране НСМАРТ система и можете је променити ако желите већ после првог логовања на портал. 

НАРУЧИВАЊЕ ПРЕТПЛАТА

Да би наручили претплате за запослене, прво се морате улоговати на свој кориснички налог.

Следећи корак је да за своје запослене, који су израдили картице, одаберете зону коју купујете. Након наручивања предрачун и спецификацију можете да видите на порталу.

Обавезно пре плаћања прегледајте спецификацију и предрачун.

Уколико уочите да сте направили грешку (нисте добро одабрали зону или неком запосленом нисте требали да наручите претплату за тај месец), пријавите нашој подршци преко Цасес - Цасе платформе проблем.

Уколико имате новог запосленог, или је неко од запослених напустио ваше предузеће, пријавите нашој подршци преко Цасес - Цасе платформе измене.

Само када сте сигурни да су сви подаци тачни уплатите износ.

ОБАВЕЗНО УПИШИТЕ ПОЗИВ НА БРОЈ ПО МОДУЛУ 97 КОЈИ СТЕ ДОБИЛИ ОД ЈГСП-а. На тај начин убрзавате процес куповине!

Када евидентирамо вашу уплату рачун је одмах доступан на порталу.

Картице ће бити активне најкасније 24 сата од евиденције уплате, односно од првог у месецу за који сте купили месечну претплату.