LINIJE 3B I 6A NE SAOBRAĆAJU 02. I 05. 04.
02.04.2021

Zbog mini raspusta za učenike osnovnih škola, đačke linije 3B i 6A ne saobraćaju 02. i 05. aprila.OD 1. APRILA NOVI RED VOŽNJE
30.03.2021

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga prevoza da 1. aprila stupa na snagu nova organizacija prevoza. Kako bi uspešno bile zadovoljene potrebe i zahtevi korisnika usluga prevoza u narednom periodu, urađene su vremenske korekcije polazaka.LINIJA 12 – PRIVREMENA IZMENA TRASE NA TELEPU
08.03.2021


U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 9. marta do 9. maja 2021.godine određuje se privremena izmena trase autobuske linije broj 12 zbog radova na izgradnji kablovskog voda u Ulici Feješ Klare:
SMER Centar-Telep
Od raskrsnice ulica Heroja Pinkija i Mornarske autobusi saobraćaju desno u Mornarsku ulicu, levo u Ulicu Ćirila i Metodija do raskrsnice sa Ulicom Feješ Klare i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
SMER Telep-Centar
Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare autobusi saobraćaju pravo Ulicom Ćirila i Metodija, dalje desno u Mornarsku ulicu, levo u Ulicu Heroja Pinkija i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
AUTOBUSI NA LINIJI BROJ 12 NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTE TRI PRIVREMENA STAJALIŠTA:
MORNARSKA ULICA PREKO PUTA KBR. 24
ĆIRILA I METODIJA ISPRED KBR. 74
ĆIRILA I METODIJA ISPRED KBR. 29PRIVREMENO UKIDANJE STAJALIŠTA ISPRED SNP I „BAZARA“
26.02.2021


U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, zbog izvođenja radova na izgradnji-uređenju dela gradskog jezgra, privremeno se ukidaju autobuska stajališta u Uspenskoj ulici (ispred Srpskog narodnog pozorišta) i na Bulevaru Mihajla Pupina (ispred TC „Bazar“).
Autobusi na linijama broj 1, 2, 3, 5, 5N, 8, 10, 12, 14, 15, 18A i 18B neće se zaustavljati na stajalištu ispred SNP-a od 01. 03. 2021. godine do uspostavljanja uslova za ponovno korišćenje stajališta.
Autobusi na linijama 1, 3, 3A, 4, 6, 8, 12 i 18B koristiće privremeno autobusko stajalište na Bulevaru Mihajla Pupina 3 od 01. 03. 2021. godine do uspostavljanja uslova za ponovno korišćenje stajališta ispred TC „Bazar“.


 OD 01. SEPTEMBRA 2020. GODINE JESENJI RED VOŽNJE I NOVA GRADSKA AUTOBUSKA LINIJA 3B
31.08.2020

Od 1. septembra 2020. godine, autobusi JGSP "Novi Sad" saobraćaće po „Jesenjem“ redu vožnje. Novi red vožnje podrazumeva vremenske korekcije autobuskih polazaka, usklađene sa potrebama korisnika usluga prevoza u narednim mesecima. Svake godine po završetku leta potrebe za javnim prevozom se povećavaju, zbog povratka sa godišnjih odmora, početka školske godine i sl., pa u skladu sa tim prilagođava se i red vožnje. To znači da će na ulicama grada i prigradskih naselja biti više autobusa u odnosu na letnji red vožnje.Novina u odnosu na prethodni red vožnje jeste uvođenje nove gradske linije broj 3B (PETROVARADIN (O.Š. „Jovan Dučić“) - PUCKAROŠ).


Novina u odnosu na prethodni red vožnje jeste uvođenje nove gradske linije broj 3B (PETROVARADIN (O.Š. „Jovan Dučić“) - PUCKAROŠ).


Smatramo da će predloženi red vožnje, uz planirane kapacitete zadovoljiti prevozne zahteve naših korisnika.


NOVA GRADSKA AUTOBUSKA LINIJA BROJ 3B (PETROVARADIN O.Š. „J. DUČIĆ“ – PUCKAROŠ)


Obaveštavamo vas da od 01.09.2020. god. u sistemu javnog prevoza putnika JGSP „Novi Sad“ počinje da saobraća nova gradska autobuska linija broj 3B Petrovaradin O.Š. „JOVAN DUČIĆ“ - Puckaroš. SMER A (Petrovaradin O.Š. „J. Dučić“ – Puckaroš): Parking restorana „Trag“(okretnica) – Preradovićeva – Karlovački drum – Zanoš – Tome Maretića – Breza - Pavla Ristića.


Autobuska stajališta u SMERU A:
PRERADOVIĆEVA (O.Š. „JOVAN DUČIĆ“),
PRERADOVIĆEVA (RAČKOG),
PETROVARADIN (ŽELEZNIČKA STANICA),
TEKIJE (BENZINSKA PUMPA),
BREZA (TOME MARETIĆA). SMER B (Puckaroš - Petrovaradin O.Š. „J. Dučić“): Pavla Ristića - Karlovački drum - Preradovićeva - Parking restorana „Trag“(okretnica).


Autobuska stajališta u SMERU B:
BREZA (TOME MARETIĆA),
BREZA (PAVLA RISTIĆA),
TEKIJE (NAVIP),
PETROVARADIN (ŽELEZNIČKA STANICA),
PRERADOVIĆEVA (ŠENOINA).LINIJA 6A – PRIVREMENA IZMENA OD 28.01.
24.01.2020

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, od 28. januara 2020.godine ponovo se pušta u saobraćaj linija broj 6A (Adice-OŠ “Marija Trandafil“ Veternik), ali na privremeno izmenjenoj trasi zbog radova na izgradnji dovodnika vode za Begeč, koje izvodi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Veterničkoj ulici u Adicama i Dunavskoj ulici u naselju Fešter. Do uspostavljanja uslova za kretanje vozila javnog prevoza putnika redovnom trasom autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način:
SMER ADICE - OŠ“MARIJA TRANDAFIL“
Od raskrsnice ulica Veterničke i Branka Ćopića autobusi saobraćaju pravo Ulicom Branka Ćopića, skreću levo u Banjalučku ulicu, desno u Smederevsku ulicu, desno u Ulicu Sime Šolaje, levo u Ulicu Branka Ćopića, zatim desno u Ulicu Ćirila i Metodija, levo u Ulicu Feješ Klare, levo na Bulevar Patrijarha Pavla, levo na Futoški put, nastavljaju Novosadskim putem odakle skreću levo u Dunavsku ulicu, desno u Paunovu ulicu do OŠ „Marija Trandafil“.
Autobuska stajališta na kojima se zaustavlja autobus:
- Privremeno stajalište u zoni raskrsnice ulica Veternička i Branka Ćopića
- Banjalučka-Branka Ćopića
- Smederevska-Banjalučka
- Sime Šolaje-Žikice Jovanovića
- Veternička-Fešter OŠ „Marija Trandafil“.
SMER OŠ“MARIJA TRANDAFIL“ - ADICE
Od OŠ „Marija Trandafil“ autobusi skreću levo u Paunovu ulicu, zatim levo u Dunavsku ulicu, desno na Novosadski put, nastavljaju Futoškim putem, skreću desno na Bulevar patrijarha Pavla, desno u Ulicu Gorana Kovačića, zatim Ulicom Branka Ćopića do Veterničke ulice.
Autobuska stajališta na kojima se zaustavlja autobus:
- Veternička- Fešter OŠ „Marija Trandafil“
- Branka Ćopića-Sime Šolaje
- Privremeno stajalište u zoni raskrsnice ulica Veternička i Branka Ćopića.