СИСТЕМ ЕЛЕКТРОНСКЕ НАПЛАТЕ ПРЕВОЗА

НСМАРТ представља интегрисану информатичку целину која обједињује више функција у циљу обезбеђивања развоја и унапређења квалитета пружања услуге јавног превоза, начина управљања системом превоза, као и организацију и ефикасност рада Јавног градског саобраћајног предузећа „Нови Сад“, те надзора над трошковима.

Систем електронске наплате свим нашим корисницима омогућава бржи приступ информацијама у вези са јавним превозом и значајно олакшава начин на који путници могу обезбедити возне карте за реализацију жељених путовања. Пратећи европске трендове и стандарде, ЈГСП „Нови Сад“ се одлучио за систем који нашим грађанима може да пружи многе погодности и олакшице приликом коришћења јавног превоза.

НСМАРТ систем путницима нуди могућности за куповину карата и ван возила: на продајним местима, преко интернета и преко мобилне апликације.

Кориснички портал www.online.nsmart.rs и апликација за мобилне телефоне путницима доносе многе погодности. Поред куповине карата, путници ће преко интернета моћи да прате долазак возила на жељеној линији, да добију све информације у вези са редом вожње, приступе свим сервисним информацијама о актуелним изменама у режиму саобраћаја, као и да добију детаље о специјалним погодностима које систем електронске наплате може да им пружи.

Савесним коришћењем система електронске наплате од стране корисника, превозник обезбеђује све потребне статистичке елементе о карактеристичним путовањима, уз помоћ којих може на најефикаснији начин прилагодити превозну услугу специфичним захтевима грађана.

Нове технологије су саставни део будућности функционисања свих елемената модерних система, пратећи их ЈГСП „Нови Сад“ одржава корак са напретком.