Važna obaveštenja

Paket popusta za pravna lica

JGSP „Novi Sad“ je obezbedio paket popusta za kupovinu mesečnih pretplatnih karata za zaposlene svim pravnim licima koji imaju više od 10 zaposlenih.
Ova stimulativna mera je donesena kako bi se povećao broj zaposlenih koji koriste javni prevoz, čime bi se ujedno smanjio broj automobila u saobraćaju i gužve u gradu. S druge strane, poslodavci korištenjem popusta mogu da ostvare značajne uštede u troškovima prevoza.
Preduzeća su u odnosu na potencijal i broj zaposlenih kategorizovana u tri grupe, te na osnovu toga mogu da ostvare do 20 odsto popusta za kupovinu pretplatnih karata.
Dodatne informacije o paketu popusta poslodavci mogu da dobiju putem mejla prodaja@gspns.rs, ili telefonom na broj 021/215-65-41.Regresiran prevoz za učenike i studente

Učenici i studenti koji su ostvarili pravo na REGRESIRAN PREVOZ U VOZILIMA JGSP-a „NOVI SAD“, DOPUNU PRAVA NA VOŽNJU ZA SVAKI MESEC OBAVLJAJU ISKLJUČIVO NA ŠALTERU BR. 14 NA AUTOBUSKOJ STANICI.Diferencijacija cene pojedinačnih karata

Od 05. 02. 2024. godine na snagu stupa nov cenovnik koji podrazumeva diferencijaciju cena pojedinačnih karata za prevoz, koja se uvodi u cilju stimulacije putnika da karte kupuju van vozila. Ovom izmenom preduzeće želi da se postigne brži ulaz putnika, kraće zadržavanje na stajalištu i efikasnije poštovanje reda vožnje, zatim maksimalno rasterećenje vozača od prodaje karata u autobusu, što će im omogućiti još bolju usredsređenost na vožnju i povećati bezbednost prevoza. Cena pojedinačne karte kupljene e-novčanikom i dalje će ostati 65 dinara na gradskim i 110 dinara na prigradskim linijama, dok će ta ista karta ukoliko se kupuje kod vozača kešom biti 100, odnosno 150 dinara. Cene pretplatnih karata na svim linijama ostaće iste.Nova usluga plaćanja prevoza e-novčanikom

Od 22. januara kreće nova usluga plaćanja prevoza putem e-novčanika, koja će značajno pojednostaviti naplatu prevoza i ubrzati protok putnika. E-novčanik je nepersonalizovana kartica na koju se uplaćuju sredstva za jednostavno plaćanje prevoza na validatoru u autobusu.
Prilikom ulaska u vozilo korisnik mora da prisloni e-novčanik sa uplaćenim sredstvima na validator (check in), nakon čega se na validatoru ispisuje poruka o uspešnoj/neuspešnoj validaciji.
U toku je promo period u kojem prvih 3.000 putnika, koji od 15. 01. do 04. 02. sakupe pet pojedinačnih karata, dobijaju e-novčanik. Sakupljenih pet karata mogu da se besplatno zamene za e-novčanik na prodajnim mestima preduzeća i 23 kioska „Maxim Box“ na gradskim stajalištima.
Tokom promo perioda cena e-novčanika iznosi 375 dinara. E-novčanik može da se kupi na prodajnim mestima preduzeća i kioscima „Maxim Box“ na gradskim stajalištima. Na kupljeni e-novčanik korisnik uplaćuje novčani iznos za plaćanja pojedinačne karte u vozilu. Od 22. 01. 2024. e-novčanik moći će da se dopuni na svim prodajnim mestima JGSP „Novi Sad“, na kioscima na gradskim stajalištima, preko Nsmart portala i mobilne aplikacije Nsmart.
Sve dodatne informacije o e-novčaniku putnici mogu da pronađu na u rubrici Karte/e-novcanik.Produženo važenje NSMART kartica

Od 17. 05. 2023. godine važenje NSMART kartica produženo je sa tri na pet godina od dana izdavanja.